fbpx
  • 070 233 980
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Водка


Smirnoff 1L + 4 Bergamotto Tonic

869,00 ден

Тројно дестилирана вотка користејќи традиционален метод за ...

Russian Standard Vodka Platinum 1 lit 40%

1.790,00 ден

Russian Standard Vodka Platinum 1 lit 40% Цените се со ...

Russian Standard Gold 1 lit 40%

1.990,00 ден

Russian Standard Gold 1 lit 40% Цената е со вклучен ДДВ.

Crystal Head Vodka Gift Pack 1 lit 40%

4.290,00 ден

Crystal Head Vodka Gift Pack 1 lit 40% Цената е со вкличен ...

Gorbatschow Vodka 1 lit 40%

990,00 ден

Gorbatschow Vodka 1 lit 40% Цената е со вклучен ДДВ.

Nemiroff Vodka Delicat Extra Smooth 1 lit

1.290,00 ден

Nemiroff Vodka Delicat Extra Smooth 1 lit Цената е со ...

Nemiroff Vodka Original 1 lit 40%

1.100,00 ден

Nemiroff Vodka Original 1 lit 40% Цената е со вклучен ДДВ.

Zubrowka Vodka Poland Bison Grass 1 lit. 40%

1.280,00 ден

Zubrowka Vodka Poland Bison Grass 1 lit. 40% Цените се со ...

FINLANDIA VODKA + 2 SHOT GLASSES 0,7 L

790,00 ден

FINLANDIA VODKA + 2 SHOT GLASSES 0,7 L

Ruski Standard Vodka Original 1 lit

890,00 ден

Ruski Standard Vodka Original 1 lit

Boris Jelzin Vodka 1 lit 37,5%

788,00 ден

Boris Jelzin Vodka 1 lit 37,5%

Vodka Beluga 1 lit + Caviar set

2.950,00 ден

Vodka Beluga 1 lit + Caviar set

Ketel One Vodka 0.7 l

1.670,00 ден

KETEL ONE VODKA 0.7 L Цената е со вклучен ДДВ.

VODKA DANZKA 1 L 40% PREMIUM

890,00 ден

VODKA DANZKA 1 L 40% Цената е со вклучен ДДВ.

Belvedere 1 Liter (Poland) 40%

2.690,00 ден

Belvedere 1 Liter (Poland) Цената е со вклучен ДДВ.

Wódka Russian Standard 1 L 40% LIMITED EDITION

1.180,00 ден

Wódka Russian Standard 1 L 40% LIMITED EDITION Цената е ...

DANZKA Vodka Twinpack 40% 2x1L

1.650,00 ден

DANZKA Vodka Twinpack 40% 2x1L Цената е со вклучен ДДВ.

VODKA VIGOR ORIGINAL 0.7 L

355,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

VODKA VIGOR WILD BERRY 0.7 L

355,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

VODKA VIGOR CITRUS 0.7 L

420,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

ABSOLUT VODKA 1L

1.190,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

GRAY GOOSE VODKA 0.7 L

2.710,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

SKYY PASSION FRUIT VODKA 70cl / 37.5%

650,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

ARTIC VODKA PEACH 0.7 ML

650,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

ARTIC MELON VODKA 0.7 ML

500,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

ARTIC VODKA FRAGOLA 0.7 ML

570,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

SKYY VODKA 1L 40%ALC

800,00 ден

Едноставно изработена, SKYY ја создава врвната вотка за ...

SVAROG VODKA 0.7 L VOL:40%

600,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

BELVEDERE PURE 0.7L VOL:%40

2.200,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

SMIRNOFF RED VODKA 1L VOL:%40

869,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Бистра Вода Дооел Ув-Из Скопје Улица Бутелска бр.21 Скопје
Даночен Број. МК4038017512325
НЛБ Тутунска 210072114810124 | Халк Банка 270072114810131
Лиценца бр.11-1205/2 рег.бр 16609 | Лиценца бр.11-1102/2 рег.бр.19600

© 2021 Бистра Вода. Сите права се задржани. Дизајнирано од Total Idea
Ние користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.