fbpx

Добродојдовте во најголемиот онлајн маркет за пијалоци.                                                                                                                                                                                                 ☏ 070 233 980 |[email protected]

  • Latest
  • Hottest
  • Popular
  • Discussed
  • Favorite
  • Random
Add to compare
Vranec Barrique 0.75 lit
SaveSavedRemoved 0

Vranec Barrique 0.75 lit-Захарчев Винарија

Најважна и водечка сорта за производство на црвени вина во Македонија е вранецот. Настаната е по пат на природно вкрстување и застапена е во сите виногорја на Повардарскиот регион, а во другите виногорја ја има во помали размери. Грозјето има темноцрвена боја и најдобри резултати дава на средно плодни и умерено влажни ...

Add to compare
Prokupec Barrique 0.75 lit-Захарчев Винарија
SaveSavedRemoved 0

Prokupec Barrique 0.75 lit-Захарчев Винарија

Специфичната сорта прокупец е малку подзаборавена балканска сорта на грозје, каква што не може да се сретне на друго место. Во Македонија се одгледува на ограничени површини, најмногу во Пелагониско-Полошкиот и Пчињско-Осоговскиот регион. Виното од прокупецот претставува одлична хармонија на боја, мирис и вкус. Има ...

Add to compare
Vino Stanusina 0.75 lit
SaveSavedRemoved 0

Vino Stanusina 0.75 lit-Захарчев Винарија

Во Македонија постојат неколку автентични сорти грозје, кои растат во поблискиот регион, но само една од нив вирее единствено на македонска почва. Станува збор за станушина – стара сорта грозје што може да се најде само во Тиквешкиот регион. Главната карактеристика на оваа сорта претставува издржливоста. Во одреден ...

Add to compare
Vino Temjanika 0.75 lit – Захарчев Винарија
SaveSavedRemoved 0

Vino Temjanika 0.75 lit – Захарчев Винарија

Темјаниката е сорта грозје што нема точно утврдено и познато потекло, а се претпоставува дека потекнува од Блискиот Исток. Претставува една од најстарите и најраспросраени сорти во светот, а во Македонија е најзастапена во Тиквешијата. Сортата го добила името од изразениот мирис на темјанушка. Темјаниката ...

Add to compare
Жта Кавадаречка Ракија 1 лит
SaveSavedRemoved 0

Жта Кавадаречка Ракија 1 лит-Захарчев Винарија

Ж'та Kав'д'аречка не е обична лозова ракија тоа е ракија со традиција. Ракија произведена на традиционален начин со двојна дестилација и со претходна селекција на  грозјето. По дестилацијата, оваа ракија мирно одлежува во дабови буриња, каде што се обогатува со уникатни ароми и богатства од дабовото дрво. За ...

Add to compare
Мастика Тајна 1 лит – Захарчев Винарија
SaveSavedRemoved 0

Мастика Тајна 1 лит – Захарчев Винарија

Вкусот на оваа мастика се карактеризира со уникатен спој на билни и малку слатки вкусови,со изразен ароматичен квалитет како и нагласени ноти на анасон и цимет,кои придонесуваат за еден сложен и специфичен  профил на вкус.

Add to compare
НИКАН СЛИВОВА РАКИЈА 0,7 ЛИТ
SaveSavedRemoved 1

НИКАН СЛИВОВА РАКИЈА 0,7 ЛИТ

Никан Сливова Ракија добиена со двојна дестилација(препечена) на сливи од сопствени насади на дестилеријата Никан,во непосредна близина на Охридското Езеро и зреена во буриња од Македонски Даб. Пијалок за потполно уживање.

Add to compare
Oui Je T'aime EU Parfum
SaveSavedRemoved 0

Oui Je T’aime EU Parfum 100 ml

Oui Je T'aime од Linn Young е цитрусен мирис за жени. Oui Je T'aime беше лансиран во 2017 година. Горните ноти се касис, мандарина и сицилијански бергамот; средните ноти се египетски јасмин, рузмарин и нероли; основните ноти се пачули, килибар, бело дрво и лоренокс.

Add to compare
Coeur Frivole EDP 100 ML
SaveSavedRemoved 0

Coeur Frivole ED Parfum 100 ML

Coeur Frivole од Linn Young е цветен мирис за жени. Coeur Frivole е лансиран во 2018 година. Горните ноти се портокал и бергамот; средните ноти се јасмин и роза; основните ноти се пачули и ветивер.

Add to compare
You’re Perfect Love EDP 100 ML
SaveSavedRemoved 1

You’re Perfect Love EDP 100 ML

You're Perfect Love 100ml е женски парфем со елегантна цветно-цитрусна опојна мирисна нота, добиена со комбинација на зелена мандарина во горните ноти, племенит ирис во средните ноти и есенција на пачули и мошус во основните ноти. Женскиот парфем You're Perfect Love 100ml се издвојува по исклучително елегантно, ...

Show next
Бистра Вода
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart
Verified by MonsterInsights