fbpx
  • 070 233 980
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Виски


Four Roses Bourbon 1 lit Metal Box

2.130,00 ден

Four Roses Bourbon 1 lit Metal Box Цената е со вклучен ДДВ

Johnnie Walker Gold Reserve 40% 1 lit

4.440,00 ден

Johnnie Walker Gold Reserve 40% 1 lit Цената е со вклучен ...

Jack Daniels No.7 40% 1.75 lit Big Pack

3.750,00 ден

Jack Daniels No.7 40% 1.75 lit Big Pack Цената е со ...

Jack Daniel's Sinatra Select 45% 1 lit

14.900,00 ден

Jack Daniel's Sinatra Select 45% 1 lit Цената е со вклучен ...

Glen Dronach Forgue Single Malt 43% 1 lit

4.620,00 ден

Glen Dronach Forgue Single Malt 43% 1 lit Цената е со ...

Glenmorangie The Elementa Single Malt New Charred Oak Cak Finish 43% 1 lit 43%

5.930,00 ден

Glenmorangie The Elementa Single Malt New Charred Oak Cak ...

Glenmorangie The Accord Single Malt 12 Y 43% 1 lit

4.790,00 ден

Glenmorangie The Accord 12 Y 43% 1 lit Цената е со вклучен ...

Glen Deveron 16 Y Single Malt Royal Burgh Collection 40% 1 lit

4.720,00 ден

Glen Deveron 16 Y Single Malt Royal Burgh Collection 40% 1 ...

Dewar's 15y Scotch Whisky 40% 1L, giftbox

3.840,00 ден

Dewar's 15y Scotch Whisky 40% 1L, giftbox Цената е со ...

Bowmore 10 Year Old, Aston Martin Edition 40% 1L

3.460,00 ден

Bowmore 10 Year Old, Aston Martin Edition 40% 1L Цената е ...

Glen Grant Major's Reserve Gift Box - Luxurious Drinks Single Malt 40% 1 lit

2.590,00 ден

Glen Grant Major's Reserve Gift Box - Luxurious Drinks ...

Talisker Storm Single Malt 45.8% 0.7 lit

2.950,00 ден
2.655,00 ден
Попуст: 10%Off

Talisker Storm Single Malt 45.8% 0.7 lit

Talisker 10Y Single Malt 45.8% 0.7 LIT

2.950,00 ден
2.655,00 ден
Попуст: 10%Off

Talisker 10Y 45.8% 0.7 LIT

Johnnie Walker Gold Icon 40% 1 lit

4.620,00 ден

Johnnie Walker Gold Icon 40% 1 lit Цената е со вклучен ДДВ.

Johnnie Walker Black Triple Cask 40% 1 lit

3.190,00 ден

Johnnie Walker Black Triple Cask 40% 1lit Цената е со ...

Johnnie Walker Swing Blended Scotch Whisky Box 40% 0.7 lit

4.310,00 ден

Johnnie Walker Swing Blended Scotch Whisky Box 40% 0.7 ...

Yamazakura Fine Blend Japanese Whisky 40% 0.7 lit

4.150,00 ден

Yamazakura Fine Blend Japanese Whisky 40% 0.7 lit Цената е ...

Tenjaku Japanese Whisky 40% 0.7 lit

2.160,00 ден

Tenjaku Japanese Whisky 40% 0.7 lit Цената е со вклучен ...

Chivas Regal 13Y Mexican Tequila Cask 40% 1 lit

3.740,00 ден

Chivas Regal 13Y Mexican Tequila Cask 40% 1 lit Цената е ...

Mars Kasei Blended Japanese Whisky 0.7 lit

3.160,00 ден

Mars Kasei Blended Japanese Whisky 0.7 lit Ова виски доаѓа ...

The Whisky World Game of Thrones House Tully – Singleton of Glendullan Select 40% 0.7 lit Limited Edition

4.630,00 ден

The Whisky World Game of Thrones House Tully – Singleton of ...

Fujimi The 7 Virtues Blended Japanese Whisky 40% 0.7 lit

4.740,00 ден

Fujimi The 7 Virtues Blended Japanese Whisky 40% 0.7 ...

Chivas Regal 12Y Limited Edition 2 lit

4.390,00 ден

Chivas Regal 12Y Limited Edition 2 lit Цената е со вклучен ...

Proper Twelve Conor McGregor Irish Whiskey 1 lit

2.460,00 ден

Proper Twelve Conor McGregor Irish Whiskey 1 lit Цената е ...

Chivas Regal Extra 13Y Rum Cask 1 lit

3.740,00 ден

Chivas Regal Extra 13Y Rum Cask 1 lit Цената е со вклучен ...

Jack Daniels Bold & Spice 53.5 % 0.5 lit Limited Edition

2.090,00 ден

Jack Daniels Bold & Spice 53.5 % 0.5 lit Limited ...

Jack Daniels Sweet Oak 53,5 % 0.5 lit Limited Edition

2.090,00 ден

Jack Daniels Sweet Oak 53,5 % 0.5 lit Цената е со ...

Tullamore Dew Crock Irish Whiskey Triple Distilled 40% 0.7 lit

3.420,00 ден

Tullamore Dew Crock Irish Whiskey Triple Distilled 40% 0.7 ...

Oban14Y 0.7 lit box

4.620,00 ден

Oban14Y 0.7 lit box Цената е со вклучен ДДВ

Jack Danies Single Barel 100 Proof 50% 0.7 lit

3.720,00 ден

Jack Danies Single Barel 100 Proof 50% 0.7 lit Цената е со ...

Бистра Вода Дооел Ув-Из Скопје Улица Бутелска бр.21 Скопје
Даночен Број. МК4038017512325
НЛБ Тутунска 210072114810124 | Халк Банка 270072114810131
Лиценца бр.11-1205/2 рег.бр 16609 | Лиценца бр.11-1102/2 рег.бр.19600

© 2022 Бистра Вода. Сите права се задржани. Дизајнирано од Total Idea
Ние користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.