fbpx
  • 070 233 980
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Узо


Koukoudo Liqueur Mastic Box 0.7 lit +1 spa glass

790,00 ден

Koukoudo Liqueur Mastic Box +1 spa glass Цената е со ...

Meltemi Ouzo 40% 1 lit + 2 glasses

550,00 ден

Meltemi Ouzo 40% 1 lit Цената е со вклучен ДДВ.

Ouzo Gatsios 40% 2 lit

830,00 ден

Ouzo Gatsios 40% 2 lit Цената е со вклучен ДДВ

OUZO BARBAYANNI 0.7 l

715,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

OUZO 12 1 L

720,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Strumicka Mastika 43% 1 l

620,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Ouzo Tsantali 0.2 ml

179,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Ouzo Plumari 0.2 Ml

175,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Ouzo Mini 0.2 ml

149,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

OUZO PLOMARI 1L VOL:%40

760,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

TSANTALI OUZO 2L VOL:%40

940,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Бистра Вода Дооел Ув-Из Скопје Улица Бутелска бр.21 Скопје
Даночен Број. МК4038017512325
НЛБ Тутунска 210072114810124 | Халк Банка 270072114810131
Лиценца бр.11-1205/2 рег.бр 16609 | Лиценца бр.11-1102/2 рег.бр.19600

© 2022 Бистра Вода. Сите права се задржани. Дизајнирано од Total Idea
Ние користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.