fbpx
  • 070 233 980
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Вина


El Miracle Cava Brut Vicente Gandia 0.75 lit

445,00 ден

El Miracle Cava Brut Vicente Gandia 0.75 lit Цената е со ...

Moet Ice Imperial Rose 0.7 lit 12%

3.990,00 ден

Moet Ice Imperial Rose 0.7 lit 12% Цената е со вклучен ДДВ.

Moet Ice Imperial 0.7 lit 12%

3.490,00 ден

Moet Ice Imperial 0.7 lit Цената е со вклучен ДДВ.

Fantinel Prosecco Spumante Rose 0.750 lit

590,00 ден

Fantinel Prosecco Spumante Rose 0.750 lit Цената е со ...

Fantinel Prosecco Spumante Bianko 0.750 lit

550,00 ден

Fantinel Prosecco Spumante Bianko 0.750 lit Цената е со ...

Moet & Shandon 0.75 l

3.290,00 ден

Moet & Shandon 0.75 l Цената е со вклучен ДДВ.

Сковин Роса Канина суво розе вино 0,7 л

295,00 ден

Сковин РосаКанина суво розе вино 0,7 л Цената е со ...

Сковин Траминец суво бело вино 0,7 л

240,00 ден

Сковин Траминец 0,7 л Цената е со вклучен ДДВ.

Сковин Кале суво црвено вино 0,75 л

300,00 ден

Сковин Кале суво црвено вино 0,75 л Цената е со вклучен ...

BARRIQUE Вранец 5 лит Сковин

610,00 ден

BARRIQUE Вранец 5 лит Сковин Цената е со вклучен ДДВ.

Freixenet Cava Carta Nevada Semi Seco 0.75L

580,00 ден

Freixenet Cava Carta Nevada Semi Seco 0.75L Цената е со ...

Cavalier Penlivo Vino 0.75 ml

190,00 ден

Cavalier Penlivo Vino 0.75 ml Цената е со вклучен ДДВ.

Mrs & Mr Penlivo Vino 0,75 мл

190,00 ден

Mrs & Mr Penlivo Vino 0,75 мл Цената е со вклучен ДДВ.

CINZANO GRANSEC SPUMANTE DRY 0.75 L

350,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Blackberry Wine 4% 0.75 L

290,00 ден

Blackberry Wine 4% 0.75 Цената е со вклучен ДДВ

Blueberry Wine 4% 75cl

290,00 ден

Blueberry Wine 4% 75cl Цената е со вклучен ДДВ

Moet Chandon Imperial 0.7 ML

3.430,00 ден

Moet Chandon Imperial 0.7 ML Цената е со вклучен ДДВ

Бистра Вода Дооел Ув-Из Скопје Улица Бутелска бр.21 Скопје
Даночен Број. МК4038017512325
НЛБ Тутунска 210072114810124 | Халк Банка 270072114810131
Лиценца бр.11-1205/2 рег.бр 16609 | Лиценца бр.11-1102/2 рег.бр.19600

© 2021 Бистра Вода. Сите права се задржани. Дизајнирано од Total Idea
Ние користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.