fbpx
  • 070 233 980
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Сирупи


MONIN PIRE JAGODA 1 L

920,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

MONIN PIRE CRESA 1L

920,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

MONIN PIRE PRASKA 1L

920,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Monin Pire Malina 1l

920,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Monin Blue Curacao Syrup 0.7 l

580,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

MONIN Grenadine syrup 0.7 l (kalinka)

540,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Passion Fruit Purée 1 l

920,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

MONIN Mojito Mint syrup 0.7 l

580,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Monin - Elderflower Syrup(Bozel) 0.7 l

580,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Monin Strawberry Syrup 0.7 l

580,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Monin Watermelon Syrup 0.7 l

580,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Monin Roasted Hazelnut Syrup 0.7 l

580,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Monin Chocolat Syrup 0.7L

580,00 ден

Monin Chocolat Syrup 0.7L Цената е со вклучен ДДВ

Monin Chocolate Cookie Syrup 0.7l

580,00 ден

Monin Chocolate Cookie Syrup 0.7l Цената е со вклучен ДДВ

Monin Sirup Mentol 0.7 l

580,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Monin Sirup Karamel 0.7 l

580,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Monin Sirup Brownie 0.7 l

580,00 ден

Monin Sirup Brownie 0.7 l Цената е со вклучен ДДВ

MONIN SIRUP VANILA 0.7 ML

580,00 ден

MONIN SIRUP VANILA 0.7 ML Цената е со вклучен ДДВ.

MONIN SIRUP KOKOS 0.7 L

580,00 ден

MONIN SIRUP KOKOS 0.7 L Цената е со вклучен ДДВ.

MONIN SIRUP PRASKA 0.7 L

580,00 ден

MONIN SIRUP PRASKA 0.7 L Цената е со вклучен ДДВ.

MONIN SIRUP DINJA 0.7 L

580,00 ден

MONIN SIRUP DINJA 0.7 L Цената е со вклучен ДДВ.

MONIN SIRUP BADEM 0.7L

580,00 ден

MONIN SIRUP BADEM 0.7L Цената е со вклучен ДДВ.

MONIN SIRUP PASSION FRUIT 0.7 L

580,00 ден

MONIN SIRUP PASSION FRUIT 0.7 L Цената е со вклучен ДДВ.

MONIN SIRUP MANGO 0.7 L

580,00 ден

MONIN SIRUP MANGO 0.7 L Цената е со вклучен ДДВ.

MONIN SIRUP KAPINA 0.7 L

580,00 ден

MONIN SIRUP KAPINA 0.7 L Цената е со вклучен ДДВ.

MONIN SIRUP MALINA 0.7 L

580,00 ден

MONIN SIRUP MALINA 0.7 L Цената е со вклучен ДДВ.

Monin Sirup Rose 0.7 l

580,00 ден

Monin Sirup Rose 0.7 l Цената е со вклучен ДДВ.

Monin Sirup Pumpkin Spice 0.7 l

580,00 ден

Monin Sirup Pumpkin Spice 0.7 l Цената е со вклучен ДДВ.

Monin Sirup Pink Grapefruit 0.7 l

580,00 ден

Monin Sirup Pink Grapefruit 0.7 l Цената е со вклучен ДДВ.

Monin Sirup Bubble Gum 0.7 l

580,00 ден

Monin Sirup Bubble Gum 0.7 l Цената е со вклучен ДДВ.

Бистра Вода Дооел Ув-Из Скопје Улица Бутелска бр.21 Скопје
Даночен Број. МК4038017512325
НЛБ Тутунска 210072114810124 | Халк Банка 270072114810131
Лиценца бр.11-1205/2 рег.бр 16609 | Лиценца бр.11-1102/2 рег.бр.19600

© 2021 Бистра Вода. Сите права се задржани. Дизајнирано од Total Idea
Ние користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.