fbpx
  • 070 233 980
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Сирупи


Giffard Basilic 1 lit

750,00 ден

Giffard Basilic 1 lit Цената е со вклучен ДДВ.

Giffard Caramel 1 lit

750,00 ден

Giffard Caramel 1 lit Цената е со вклучен ДДВ.

Giffard Coconut 1 lit

750,00 ден

Giffard Coconut 1 lit Цената е со вклучен ДДВ.

Giffard Chocolate 1 lit

750,00 ден

Giffard Chocolate 1 lit Цената е со вклучен ДДВ.

Giffard Grenadine 1 lit

550,00 ден

Giffard Grenadine 1 lit Цената е со вклучен ДДВ.

Giffard Noisette 1 lit

750,00 ден

Giffard Noisette 1 lit Цената е со вклучен ДДВ.

Giffard Strawberry 1lit

750,00 ден

Giffard Strawberry 1lit Цената е со вклучен ДДВ.

Giffard Chocolate Cookie 1 lit

750,00 ден

Giffard Chocolate Cookie 1 lit Цената е со вклучен ДДВ.

Giffard Cannelle(Цимет) 1 lit

750,00 ден

Giffard Cannelle(Цимет) 1 lit Цената е со вклучен ДДВ.

Giffard Toffee Nut 1 lit

750,00 ден

Giffard Toffee Nut 1 lit Цената е со вклучен ДДВ.

Giffard Sirup Vanila 1 lit

750,00 ден

Giffard Sirup Vanila 1 lit Цената е со вклучен ДДВ.

Le Pont Lime Sirup 0.7 lit | Greek Products | Greek Flavours

580,00 ден
490,00 ден
Попуст: 16%Off

Le Pont Lime Sirup 0.7 lit Цената е со вклучен ДДВ

Le Pont Grenadine Sirup 0.7 lit | Greek Products | Greek Flavours

580,00 ден
495,00 ден
Попуст: 15%Off

Le Pont Grenadine Sirup 0.7 lit Цената е со вклучен ДДВ

Monin Sirup Popcorn 0.7 lit

580,00 ден

Monin Sirup Popcorn 0.7 lit Цената е со вклучен ДДВ.

Monin Sirup Lavanda 0.7 lit

580,00 ден

Monin Sirup Lavanda 0.7 lit Цената е со вклучен ДДВ.

Monin Sirup Amaretto 0.7 lit

580,00 ден

Monin Sirup Amaretto 0.7 lit Цената е со вклучен ДДВ.

Giffard Sirup Fstak 1 lit

750,00 ден

Giffard Sirup Fstak 1 lit Цената е со вклучен ДДВ.

Giffard Sirup Speculoos 1 lit

780,00 ден

Giffard Sirup Speculoos 1 lit Цената е со вклучен ДДВ.

Monin Sirup Rose 0.7 l

580,00 ден

Monin Sirup Rose 0.7 l Цената е со вклучен ДДВ.

MONIN SIRUP KAPINA 0.7 L

580,00 ден

MONIN SIRUP KAPINA 0.7 L Цената е со вклучен ДДВ.

MONIN SIRUP BADEM 0.7L

580,00 ден

MONIN SIRUP BADEM 0.7L Цената е со вклучен ДДВ.

MONIN SIRUP DINJA 0.7 L

580,00 ден

MONIN SIRUP DINJA 0.7 L Цената е со вклучен ДДВ.

Monin Sirup Mentol 0.7 l

580,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Monin Chocolat Syrup 0.7L

580,00 ден

Monin Chocolat Syrup 0.7L Цената е со вклучен ДДВ

Monin - Elderflower Syrup(Bozel) 0.7 l

580,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

MONIN Mojito Mint syrup 0.7 l

580,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Passion Fruit Purée 1 l

920,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Giffard Sirup Blue Curacao 1 lit

680,00 ден

Giffard Sirup Blue Curacao 1 lit Цената е со вклучен ДДВ

MONIN PIRE CRESA 1L

920,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

MONIN PIRE JAGODA 1 L

920,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Бистра Вода Дооел Ув-Из Скопје Улица Бутелска бр.21 Скопје
Даночен Број. МК4038017512325
НЛБ Тутунска 210072114810124 | Халк Банка 270072114810131
Лиценца бр.11-1205/2 рег.бр 16609 | Лиценца бр.11-1102/2 рег.бр.19600

© 2022 Бистра Вода. Сите права се задржани. Дизајнирано од Total Idea
Ние користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.