fbpx

SKYY PASSION FRUIT VODKA 70cl / 37.5%

Во залиха:
600,00 ден

Опис на производот

Цената е со вклучен ДДВ


ПДФПечатиEmail
Skyy Infusions Passion овошје е комбинација на одлични Quadruple-дестилирана и тројно филтрирана американска вотка со природен вкус на егзотични пасивни плодови

Коментари

Нема коментари за овој производ.