fbpx
  • 070 233 980
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Ликери


Baileys Red Velvet Cupcake 0.7 lit

1.390,00 ден

Baileys Red Velvet Cupcake 0.7 lit Цената е со вклучен ДДВ

Le Pont Blue Curacao Liqueur 20% 0.7 lit

480,00 ден

Le Pont Blue Curacao Liqueur 20% 0.7 lit Цената е со ...

Baileys Strawberries and Cream 17% 0.7 lit

1.390,00 ден

Baileys Strawberries and Cream 17% 0.7 lit Цената е со ...

Johan Freitag Gin Tonic Coctail Pink 0.5 lit

94,00 ден

Johan Freitag Gin Coctail Pink 0.5 lit Цената е со ...

Johan Freitag Gin Tonic Coctail 0.5 lit

94,00 ден

Johan Freitag Gin Tonic Coctail 0.5 lit Цената е со ...

Jegermeister 1 lit + 3 Shot Metal Glasses Gift Pack

1.490,00 ден

Jegermeister 1 lit + 3 Shot Glasses Gift Pack Цената е со ...

Mozart Pemium Dark Chocolate Liquer 1 lit 17%

2.200,00 ден

Mozart Pemium Dark Chocolate Liquer 1 lit 17% Цената е со ...

Mozart Premium Chocolate Cream Liquer 1 lit 17%

2.200,00 ден

Mozart Chocolate Cream Liquer 1 lit 17% Цената е со ...

Sheridan's Coffee Layered Liqueur 0.7 l

1.150,00 ден

Sheridan's Coffee Layered Liqueur 0.7 l Цената е со ...

MARIE BRIZARD TRIPLE SEC 0.7 L

780,00 ден

MARIE BRIZARD TRIPLE SEC 0.7 L Цената е со вклучен ДДВ.

ANGOSTURA BITTER 0.2 ML

1.050,00 ден

ANGOSTURA BITTER 0.2 ML Цената е со вклучен ДДВ.

JAGERMAISTER 0.7 L GIFT BOX + 2 GLASSES

1.040,00 ден

JAGERMAISTER 0.7 L GIFT BOX+ 2 GLASSES Цената е со вклучен ...

BAILEYS 0.7L сет+ чаша за патување

1.145,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ.

Baileys irish Cream 0.7 l Set + 2 casi

1.145,00 ден

BAILEYS IRISH CREAM 0.7 SET + 2 CASI Цената е со вклучен ...

Le Coq Coctail Mojito Classic 0.33 ml

72,00 ден

Le Coq Coctail Mojito Classic 0.33 ml This world-famous ...

Le Coq Coctail Blue Lagoon 0.33 l

72,00 ден

Le Coq Coctail Blue Lagoon 0.33 l Bright blue alcoholic ...

Le Coq Coctail Cuba Libre 0.33 l

72,00 ден

Le Coq Coctail Cuba Libre 0.33 l This classic cocktail has ...

Le Coq Coctail Margarita 0.33 l

72,00 ден

Le Coq Coctail Margarita 0.33 l The flavour of watermelon ...

Le Coq Coctail Pina Colada 0.33 l

72,00 ден

Le Coq Coctail Pina Colada 0.33 l Pina Colada cocktail ...

Le Coq Coctail Sex On The Beach 0.33 l

72,00 ден

Le Coq Coctail Sex On The Beach 0.33 l Цената е со вклучен ...

Le Coq Cosmopolitan Coctail 0.33 l

72,00 ден

Le Coq Cosmopolitan Coctail 0.33 l Цената е со вклучен ДДВ

APEROL 1 L

930,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

BITER CAMPARI 1 L

1.115,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

MARTINI BIANCO 1 L

690,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Southern Comfort Original 1 L

1.320,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Baileys Irish Cream 0.7 l

1.095,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

AMARETTO DISARONNO Originale Liqueur 70cl / 28%

1.080,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Amaro Montenegro 0,75 л

1.320,00 ден

Овој ликер е дел од животниот стил на италијаните. Тие ...

LIMONCELLO MEDITERRANEO 0.7L

550,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

CHERRY BRANDY 0.7 L VOL:% 31

380,00 ден

Цената е со вклучен ДДВ

Бистра Вода Дооел Ув-Из Скопје Улица Бутелска бр.21 Скопје
Даночен Број. МК4038017512325
НЛБ Тутунска 210072114810124 | Халк Банка 270072114810131
Лиценца бр.11-1205/2 рег.бр 16609 | Лиценца бр.11-1102/2 рег.бр.19600

© 2021 Бистра Вода. Сите права се задржани. Дизајнирано од Total Idea
Ние користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.