fbpx

Добродојдовте во најголемиот онлајн маркет за пијалоци.                                                                                                                                                                                                 ☏ 070 233 980 |[email protected]

Jack Daniels Single Barrel 100 proof 0.7 lit

Deal Score0
Deal Score0

Производната линија на Jack Daniel’s Single Barrel е навистина уникатна. Бурињата од ова 100 Proof виски се избираат многу внимателно, потоа секое шише се полни рачно и се нумерира со бурето од кое е земено вискито. Вака, можете да бидете прилично сигурни дека никогаш нема да имате шанса да имате две шишиња виски од исто буре..

Специјалитетот на Jack Daniel’s Single Barrel 100 Proof Tennessee Whisky е тоа што аромата може да варира од буре до буре. Бурињата се чуваат на врвот на полиците во складиштето на Џек Даниел за да се искористат можните промени во температурата. Преку оваа техника, вискиите стануваат високо ароматични и интензивни со длабок карактер.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Бистра Вода
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart