fbpx

Добродојдовте во најголемиот онлајн маркет за пијалоци.                                                                                                                                                                                                 ☏ 070 233 980 |[email protected]

Наш избор

Fernet Branca Mentol 35% 0.7 lit Gift Box Limited Edition + 2 glasses

Deal Score0
Deal Score0

Fernet Branca Mentol 35% 0.7 lit Gift Box Limited Edition + 2 glasses

27-те тревки кои се составен дел од овој производ, потекнуваат од 4 континенти. Дел од состојките се цвеќиња, тревки, корења и растенија кои се користат за алкохолни дестилати, екстракти и чаеви кои блендирани во специјалниот микс, даваат соодветен бенефит на производот.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Бистра Вода
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart