fbpx

Добродојдовте во најголемиот онлајн маркет за пијалоци.                                                                                                                                                                                                 ☏ 070 233 980 |[email protected]

За нас

 
За нас
Почитувани потрошувачи,
 
Компанијата Бистра Вода Дооел Скопје е овластен продавач и дистрибутер на сите видови ексклузивни алкохолни пијалоци.На пазарот во РС Македонија е од 2017 година и е регулиран даночен обврзник.Компанијата Бистра Вода ги поседува и потребните лиценци прикажани на нашиот сајт за продажба и дистрибуција на алкохолни пијалоци,издадени од Министерство за Економија на РС Македонија.
 
Во склоп на компанијата работи нашата интернет продавница за поедноставен и побрз пристап на нашата палета на производи за малопродажба.
БИСТРАВОДА.МК е интернет продавница која има за цел на нај брз начин да ви ги достави до вашиот дом вашите омилени пијалоци. Нашата цел е на полесен начин да дојдете до посакуваниот производ по приципот ДИНГ ДОНГ испорака до вашиот дом. Вашата нарачка може да ја направите тука преку порака на нашата страница на Ф.Б или директно преку нашата интернет продавница www.bistravoda.mk. За градот Скопје Бистра Вода има сопствена дистрибуција и испораката  присигнува од најрано 2 до 24 часа додека за останатите градови испораката се одвива преку карго компанија и истата е  е за 48 (плус)часа каде што каргото го плаќа купувачот.Плаќањето можете да го направите преку нашата веб продавница со било која платежна картичка,вирмански или да платите на лице место на испорака.Секоја нарачка која ќе се плати вирмански преку банкарска сметка ќе се испорача откако парите ќе бидат прикажани на сметката на Бистра Вода.
 
Компанијата Бистра Вода ги задржува сите права за промена на цените и начинот на испорака на производите согласно со предходно известување за нивна промена.
 
Забранета продажба на алкохолни пијалоци и цигари на лица со возраст под 18 години и на енергетски пијалоци на лица со возраст под 14 години.
Согласно со измени во Законот за трговија, објавен во сл.весник (148/13)

 

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
Бистра Вода
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart
Verified by MonsterInsights